A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

У Теофіпольській громаді вперше відбувся еко фестиваль

Дата: 08.10.2021 16:27
Кількість переглядів: 216

 

Фото без опису

??У Теофіпольській громаді вперше відбувся еко фестиваль.

??Сьогодні, більше нiж коли-небудь, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності. Тенденції останніх десятиліть наочно переконують, що сучасний світ опинився на межі катастрофи: руйнівні урагани, повені, буревії, забруднення повітря, ґрунту та води, винищення величезної кількості представників тваринного та рослинного світу, загрозлива тенденція кліматичних змін – все це говорить про те, що людство постало перед дилемою: або воно змінить своє ставлення до природи або незабаром перестане існувати.

??Тож, щоб звернути увагу громадськості до серйозних екологічних проблем 8 жовтня у нашій громаді пройшов Еко фестиваль.

??Захід відбувся за підтримки Теофіпольської селищної ради, селищний голова Михайло Тененев та філії "Рідний Край" ПрАТ "Зернопродукт МХП", директор Сергій Прокопчук, Благодійного фонду "МХП - громаді", регіональний менеджер Фонду Людмила Баранчук.

??Спочатку учасники фестивалю зарядилися енергією, виконавши із Вікторією Дролюк та танцювальним колективом "Freedom" руханку. Далі всі поділилися на команди і прибрали лісосмугу біля ставка у смт Теофіполь.

??Наступне завдання учасникам підготувала Вікторія Мельничук - станична станиці Пласт "НСОУ": потрібно було пройти квест та виконати імпрески.

??Також усі команди були нагороджені грошовими сертифікатами та взяли участь у безпрограшній лотереї від Благодійного фонду "МХП - громаді", філії "Рідний Край" ПрАТ "Зернопродукт МХП" і пригощалися смачною польовою кухнею.

??На завершення фестивалю учасники насолоджувалися чудовою музикою від кавер-гурту "LaJam".

??Впевнені, що еко фестиваль стане традиційним у нашій громаді. Дякуємо Благодійному фонду "МХП - громаді", філії "Рідний Край" ПрАТ "Зернопродукт МХП"

за підтримку та небайдужість до важливих екологічних проблем.

??Природа не визнає кордонів: забруднення повітря і водних ресурсів має транскордонний характер. Ми повинні усвідомити, що зберегти природу в стані, придатному для життя людини, можна тільки спільними зусиллями. Тому варто задуматись!

??Давайте подивимось навкруги та вирішимо для себе, що кожен з нас повинен зробити заради збереження життя на Землі.

??Пам’ятаймо, що забруднюючи довкілля ми шкодимо, в першу чергу, собі та своїм нащадкам. «Чистий двір , чиста вулиця, чисте селище, село! » – це має стати стилем, нормою життя , відмінною рисою світогляду і поведінки жителів нашої громади…

??Бережіть природу, адже майбутнє залежить від кожного з нас!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь