Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Дарина Кравчук подарувала власну збірку "Душі як діти" Теофіпольській центральній бібліотеці

Дата: 07.10.2021 16:48
Кількість переглядів: 698

Фото без опису

????Осінь – найвдаліший час для читання: за вікном жовтіє листя, сірі хмари затягують небо, а ви з філіжанкою запашного чаю та книжкою у руках маєте змогу насолоджуватись новою історією.

???? Гарною компанією для вас може стати дебютна книга нашої землячки Дарини Кравчук «Душі як діти». Тепер усі бажаючі мають змогу її прочитати, адже авторка подарувала примірники книг Теофіпольській центральній бібліотеці.

????На жаль, поетеса не змогла особисто вручити збірку, тому її до бібліотеки передали селищний голова Михайло Тененев спільно із заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Валентиною Бабак та начальником відділу культури і туризму Інною Букевич.

???? Дарина Кравчук своєю збіркою увійшла в літературний простір елегантно, кожен поетичний образ книги випромінює надзвичайну енергетику любові, тепла та ніжності. Її вірші розповідають різні історії, але створюють однаково хороший та гармонійний настрій.

? Книга «Душі як діти» вражає красою і глибиною почуттів, мелодійністю звучання. Поезія викликає найяскравіші емоції, вона здатна зачарувати, надихнути, підбадьорити, заспокоїти людину і навіть зцілити душу, повертає у дитинство, згадуються перше кохання та давно забуті мрії.

????Поетичному слову пані Дарини дано зачепити найглибинніші струни нашої душі, залишаючи після себе тільки радість та тепло, закарбовуючи в серці й в пам’яті найкращі спогади.

?? Тож запрошуємо усіх бажаючих до Теофіпольської центральної бібліотеки познайомитися із творчістю поетеси.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь