A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відбувся психолого-педагогічний тренінг «Пізнай себе – пізнай світ» з керівниками закладів дошкільної освіти нашої громади

Дата: 30.09.2021 11:38
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

????Дошкільна освіта – це фундамент особистості, який закладається з самого дитинства. Наскільки вона буде цікава та яскрава, принесе нові знання й досвід, настільки успішною буде дитина в майбутньому. Все це залежить від педагогічної майстерності і мудрості працівників закладів дошкільної освіти.

?????????У рамках проведення Всеукраїнського тижня дошкільної освіти 29 вересня 2021 року директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Валентина Міщишина спільно з директором Агенції місцевого розвитку Лілією Архіпович, за участі заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Валентини Бабак, провели психолого-педагогічний тренінг «Пізнай себе – пізнай світ» з керівниками закладів дошкільної освіти нашої громади.

????Мета заходу – самопізнання свого внутрішнього світу і переосмислення своєї важливості у взаємодії з іншими.

????Валентина Міщишина розповіла про внутрішню систему забезпечення якості освіти, яка допоможе побудувати зразковий заклад дошкільної освіти.

????Звідувач Теофіпольського закладу дошкільної освіти № 1 «Зірочка» Олена Рудюк обговорила з учасниками формулу успішного керівника та навички soft skills — особисті характеристики, завдяки яким людина може успішно взаємодіяти в команді під час розв’язання будь-яких робочих питань і як це формувати у собі та реалізовувати на практиці.

?????Лілія Архіпович провела з керівниками психотренінг та вправи, які розвивають адекватне розуміння свого внутрішнього світу, допомагають знайти шляхи для самовдосконалення, формують педагогічну толерантність, довіру у міжособистісному спілкуванні, підвищують самовпевненість та навчила прийомів ауторелаксації для зняття нервово-емоційного напруження.

????Учасники тренінгу активно працювали, жваво дискутували, обмінювалися досвідом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь