A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відбулась зустріч представників фахової спільноти для учителів суспільних наук закладів загальної середньої освіти громади

Дата: 09.09.2021 15:23
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

9 вересня 2021 року з ініціативи працівників КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Теофіпольської селищної ради в онлайн – просторі з питання «Формування готовності учителя історії та правознавства до роботи за Державним стандартом базової середньої освіти 2020р.» відбулась зустріч представників фахової спільноти для учителів суспільних наук закладів загальної середньої освіти громади.

Зустріч відбулась за підтримки методиста НМЦ професійного розвитку педагогічних та керівних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – Галини Кенц. Галина Іванівна звернула увагу на формуванні готовності учителя історії до роботи за Державним стандартом базової середньої освіти 2020р. та на умінні використовувати Державний стандарт базової середньої освіти (2020) для побудови траєкторії професійного розвитку учителя суспільних наук. Акцентовано увагу на впровадженні компетентністно - діяльнісно, особистісно-спрямованої освіти та на ключові компетентності та компетентнісний потенціал громадянської та історичної освітньої галузі. Розглянуто вимоги до обов’язкових результатів навчання здобувачів освіти (загальних і конкретних) у громадянській та історичній освітній галузі (практична робота).

Сподіваємось,що зустріч в онлайн - просторі стала успішною подією для педагогів, місцем зустрічі з колегами ,яка дала можливість обговорити насущні професійні проблеми, поділитись досвідом, отримати свіжі ідеї та налагодити тісну співпрацю.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь