A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відбулася робоча нарада по підсумках розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2020/2021 навчальному році та завдання на 2021/2022 навчальний рік

Дата: 01.09.2021 10:48
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

Якісний рівень знань учнів шкіл – це результат спільних зусиль засновника, який забезпечує ресурсами, директора, який постійно вдосконалює заклад освіти, вчителів, які розвиваються, щоб давати якісну освіту, мотивованих учнів, які отримують навички й уміння, корисні в житті, та батьків, які беруть участь у розвитку дитини та школи.

30 серпня 2021 року відбулася робоча нарада по підсумках розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2020/2021 навчальному році та завдання на 2021/2022 навчальний рік. Нарада пройшла під керівництвом селищного голови Михайла Тененева, за участі заступника селищного голови Валентини Бабак, начальника відділу освіти, молоді та спорту Майї Мельник, головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Галини Лірук, директора КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Анни Гладищук, директора КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Валентини Міщишиної, директора КУ "Центр фінансово-господарського обслуговування закладів освіти" Олени Чорнолуцької та ін.

На сьогодні триває реформування освітньої галузі нашої держави, мета якого - стати розвиненою європейською державою, нарощувати свій науково-освітній потенціал. Освіта є основою прогресу людства. У зв’язку з цим перед освітянами стоїть завдання формування в молодих українців: прагнення до навчання упродовж усього життя; постійний пошук найкращих шляхів розв’язання життєвих проблем; готовність своєю навчальною, а потім і фаховою працею закласти основу власного соціального успіху і зробити внесок у громадську, державну справу.

Відповідно до цих пріоритетів упродовж минулого навчального року вживалися заходи для забезпечення функціонування галузі освіти громади, її подальшого розвитку, створення умов для рівного доступу мешканців регіону до якісної освіти. Все це буде реалізовуватися та вдосконалюватися і в наступному навчальному році, який розпочався вже сьогодні, 01 вересня 2021 року.

Тож бажаємо всім плідної творчої праці, невичерпної енергії, взаєморозуміння і взаємопідтримки ,успішних та результативних кроків на шляху творення нової України для себе й майбутніх поколінь.

З новим Вас навчальним роком!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь