A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Спільне засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, погашення заборгованості із сплати податків та забезпечення наповнення бюджету селищної ради

Дата: 30.08.2021 11:57
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

В Україні приблизно 50% ринку алкогольної і тютюнової продукції перебуває в тіні. Надмірна фіскалізація певних бізнес-процесів призводить до виникнення тіньового сектора, який реалізує фальсифіковані алкогольні напої споживачеві за заниженими цінами. Поряд з цим створюється сприятливе середовище для самогоноваріння та реалізації самогону. Все це негативно впливає на проведення будь-яких заходів щодо профілактики і протидії тютюнопалінню, пияцтву та алкоголізму. Разом з тим порушуються конкурентні умови і зменшуються фінансові показники продавців на «легальному» ринку алкогольної і тютюнової продукції, а також можливості наповнення селищного бюджету.

Для пошуку шляхів виходу із цієї ситуації на території громади 28 серпня 2021 року було проведено спільне засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, погашення заборгованості із сплати податків та забезпечення наповнення бюджету селищної ради із залученням представників Відділу адміністрування акцизного податку, контролю за обігом марки акцизного податку управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Хмельницькій області та Сектору поліцейської діяльності № 1 відділу поліції № 2 Хмельницького РУП ГУНП.
Були розглянуті питання:

Підвищення рівня декларування акцизного податку з реалізації алкогольний напоїв та тютюнових виробів;

Отримання ліцензій та інформування про випадки без ліцензійної діяльності;

Обов’язкове проведення розрахункових операцій через РРО з використанням режиму попереднього програмування найменування товарів із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТЕЗД для підакцизних товарів, цін товарів та обліку їх кількості;

Недопущення реалізації фальсифікованої продукції (немаркованих тютюнових виробів та алкогольних напоїв;

 алкогольних напоїв розлитих в тару, не передбачену законодавством, дотримання державної дисципліни цін);

діяльність правоохоронних органів щодо протидії пияцтву та самогоноварінню, виявлення фактів виготовлення та реалізації самогону і фальсифікованої продукції. Відповідальність осіб, які виготовляють та продають самогон, а також тих хто його купує.
 Відповідальність за продаж алкогольних виробів неповнолітнім.

Також на засідання комісії були запрошені підприємці і представники торгівельних підприємств, які займаються реалізацією алкогольних напоїв та тютюнових виробів, представники громадських організацій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь