A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Стартували серпневі віртуальні коучинг-сесії для педагогів Теофіпольського громади

Дата: 25.08.2021 18:25
Кількість переглядів: 392

З 25 серпня 2021 року працівники КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Теофіпольської селищної ради розпочали  проводити  серпневу віртуальну коучинг-сесію «Нормативно-методичний супровід організації освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році» для представників фахової спільноти учителів хімії, математики, географії та початкових класів. 

Голови професійних спільнот (Кравчук Г.Є. – вчитель хімії Новоставецького ліцею,  Фесун Т.Г. -  вчитель математики Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Крива Л.А. – вчитель географії Базалійської ЗОШ І-ІІІ ст., Грановська Л.В. – вчитель початкових класів Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ст.) ознайомили педагогів з освітніми інноваціями та нововведеннями, що впливатимуть на оновлення викладання навчальних предметів в закладах загальної середньої освіти у 2021-2022 навчальному році. 

Директор ЦПРПП Міщишина В.М. та консультант Богуцька С.М. акцентували увагу на сучасній освіті, яка зобов’язує вчителя обирати найбільш результативні технології, вибудовувати власну траєкторію педагогічної діяльності.  

Щоб бути цікавим для дітей як фахівець, як особистість, педагог має бути креативним, мобільним, медійно грамотним та інноваційним.

Особливу увагу було приділено методичним рекомендаціям, основним формам освітнього процесу, підготовці вчителя до уроку, оцінюванню навчальних досягнень здобувачів освіти, підготовці  до складання ЗНО, роботі з обдарованими дітьми, безпеці життєдіяльності в освітньому процесі, формуванню ключових та предметних компетентностей відповідно до навчальних програм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь