A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відзначення 30-ї річниці незалежності України

Дата: 24.08.2021 16:51
Кількість переглядів: 296

???????? 24 серпня 2021 року у смт Теофіполь, біля пам'ятного знаку усім захисникам суверенної, незалежної, Богом благословенної України, відбувся урочистий захід з нагоди святкування Дня Незалежності України. Відзначити 30-тий день народження нашої країни зібралося чимало небайдужих мешканців громади.

Розпочалося святкування урочистою ходою через центр селища, по вулиці Героїв Небесної Сотні, попереду колони учні загальноосвітніх шкіл  несли 30-ти метровий блакитно-жовтий стяг - Прапор України.

Вже біля пам'ятного знаку хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять про тих, хто в різні періоди історії віддав своє життя за свободу рідної землі, за Незалежність України. 

- 30 років українці – самостійні та вільні на рідній землі, примножують її багатства та не зраджують пам’яті тих, хто віддав життя за нашу свободу.
Це свято єдності, гордості та великої відповідальності за майбутнє, вибороте найкращими синами українського народу.
Адже ми живемо в країні, де незалежність здобувалася десятками поколінь. Тисячі українців загинули в боях саме за територіальну цілісність та суверенітет України. За нашу з вами можливість самостійно вирішувати — як жити на своїй землі. І сьогодні я дякую всім, хто боровся і продовжує боротись за незалежну європейську державу Україну.
Я переконаний, що Україна давно готова до європейського майбутнього. Але ніхто не побудує для нас європейські дороги чи європейські міста, ніхто не створить тут для нас європейську державу. Ми самі маємо це зробити - наголосив під час виступу селищний голова Михайло Тененев.

Також Керуючий Хмельницької Єпархії Православної Церкви України Владика Павло, Єпископ Хмельницький і Кам’янець Подільський та Митрофирний протоієрей Православної церкви України отець Василь помолилися за незалежність і волю України.

З нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України, грамотами Теофіпольської селищної ради, Хмельницької обласної ради та Хмельницької районної ради за активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у становлення і розбудову держави, соціально-політичне життя Теофіпольщини було нагороджено окремих мешканців нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь