A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Зустріч селищного голови Михайла Тененева з жителями прилеглих багатоквартирних житлових будинків

Дата: 05.08.2021 17:20
Кількість переглядів: 501

Фото без опису

За участі селищного голови Михайла Тененева, 3 серпня 2021 року, у смт Теофіполь по вул. Миру біля будинку №6 відбулася чергова інформаційна зустріч з жителями прилеглих багатоквартирних житлових будинків щодо визначення майбутньої форми власності будинків.

Відповідно до ЗУ «Про житлово-комунальні послуги», з 2019 року запроваджена реформа ЖКГ по всій території нашої держави. Основні зміни стосуються утримання багатоквартирних будинків.

«Послуга з управління багатоквартирним будинком - результат господарської діяльності суб'єктів господарювання, спрямованої на забезпечення належних умов проживання і задоволення господарсько-побутових потреб мешканців будинку шляхом утримання і ремонту спільного майна багатоквартирного будинку та його прибудинкової території відповідно до умов договору,» - йдеться у Законі. Як і хто надаватиме такі послуги – це мають вирішувати на загальних зборах самі жителі таких будинків.

Також згідно з ЗУ «Про внесення змін до деяких Законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» в будинках, мешканці яких не визначилися з формою правління, управителя на конкурсній основі визначить виконавчий орган місцевої влади.

Тож під час зустрічі селищний голова обговорив із жителями багатоквартирних будинків особливості реформи і можливі ефективні форми управління.

Детально все проаналізувавши жителі прийняли рішення про створення ОСББ, до якого увійдуть 8 багатоквартирних житлових будинків, і обрали його управителя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь