A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Увага! Вчасно повідомляйте податкову інспекцію про зміну адресних даних

Дата: 26.07.2021 11:27
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

Теофіпольська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області звертає увагу фізичних осіб - платників майнових податків: податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, плати за землю, що обчислення сум майнових податків здійснюється контролюючими органами, які надсилають платнику податків податкові повідомлення-рішення про сплату суми/сум податку та відповідні платіжні реквізити до 01 липня.

Нараховані податкові зобов’язання фізичні особи мають сплатити протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

Громадяни, які змінили свої особисті дані: місце проживання (податкову адресу), прізвище, ім’я, по батькові, тощо і не повідомили про такі зміни податкові органи, позбавляють себе можливості вчасно отримувати кореспонденцію від податкових органів, зокрема податкові повідомлення-рішення про сплату податків, нагадування щодо обов’язкових податків, несплата/несвоєчасна сплата яких призведе до нарахування штрафних санкцій та пені.

Звертаємо увагу, що у разі внесення до документа, що посвідчує особу, відомостей про зміну прізвища, ім’я, по батькові, нумерації будинків, перейменування вулиць, платник податків повинен, відповідно до вимог ст.70 Податкового кодексу України (п.п.70.2 та 70.7), протягом місяця подати до відповідного податкового органу Заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб за ф. № 5ДР або Заяву про внесення змін за ф. № 5ДРП.

Довідково: зі зразком заяви форми 5-ДР можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС у Хмельницькій області в розділі «Адміністративні послуги».

Начальник Теофіпольської ДПІ Валентина Грицаюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь