A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Засідання виконавчого комітету

Дата: 22.07.2021 14:51
Кількість переглядів: 730

Фото без опису

????Сьогодні, 22 липня, відбулося засідання виконавчого комітету, під керівництвом селищного голови Михайла Тененева, під час якого розглянули низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

????На сьогоднішній день проведення антитерористичної операції/ операції об’єднаних сил у її східних областях в Україні призвели до значного збільшення кількості сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, зниження їх життєвого рівня та погіршення морально-психологічного стану.

???? На даний час на території Теофіпольської громади обліковується 243 учасники бойових дій, 8 осіб з інвалідністю внаслідок війни, 7 членів сімей загиблих учасників АТО/ООС.

?? Тому необхідно надавати додаткові соціальні гарантії учасникам АТО/ООС, їхнім сім’ям та сім’ям, члени яких згинули під час проведення цих операцій. Так, на засіданні виконкому було погоджено проєкт Програми підтримки учасників АТО/ООС та членів їх сімей, родин загиблих та вирішено подати його на сесію селищної ради.

????Крім того, було вирішено порушити клопотання перед Хмельницькою обласною державною адміністрацією Хмельницької області про присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня» – за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей жительці нашої громади, матері шести дітей.

?Загалом до порядку денного виконавчого комітету було внесено 12 питань.

????З усіх питань прийнято рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради, відповідно до чинного законодавства.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь