A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Робоча зустріч селищного голови Михайла Тененева з представником французької компанії «SEURECA VEOLIA»

Дата: 20.07.2021 11:12
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

????Вже завтра, 21 липня 2021 року, відбудеться презентація фінальної версії «Регіонального плану управління відходами (РПУВ) у Хмельницькій області до 2030 року: сценарії, рішення, план дій. Спільне бачення та ключові кроки до успішної реалізації».

????Мета Регіонального плану - створення ефективної системи управління відходами у Хмельницькій області з урахуванням ієрархії пріоритетів та зменшення їх негативного впливу на довкілля та здоров’я людей.

????Попередньо було проведено консультації з громадами нашого регіону щодо погодження місця для облаштування перевантажувальних станцій. Для ефективної роботи РПУВ пропонує поділити Хмельницьку область на кластери управління твердими побутовими відходами.

????Тож 19 липня 2021 року відбулася робоча зустріч селищного голови Михайла Тененева, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юлії Карбовської з представником французької компанії «SEURECA VEOLIA», експертом з технічних та фінансових питань, інженером проекту - Жілем Де Реймон-Кузак і директоркою Агенції регіонального розвитку Хмельницької області Катериною Савчук.

????Під час зустрічі обговорили правила поводження з усіма видами відходів, поділ області на кластери, розташування майбутніх полігонів, комплексів з переробки, перевантажувальних станцій, фінансову модель розбудови ефективної регіональної системи управління відходами, що має забезпечити розвиток нашої громади та безпечне майбутнє її жителів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь