A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Навчайся зі службою зайнятості!

Дата: 04.06.2021 16:39
Кількість переглядів: 514

 

          Відкрита школа онлайн комунікацій Хмельницької ОСЗ.

Бажаєте  дізнатися про діяльність, послуги, заходи, проєкти  та інновації служби зайнятості; отримати інформацію з питань законодавства про зайнятість, права і  гарантії   молоді; набути навиків складання резюме та використання його у пошуку роботи; взнати про ефективні прийоми самопрезентації та основні кроки підготовки до співбесіди з роботодавцями; навчитися користуватися  інтернет-ресурсами  та онлайн сервісами з метою пошуку роботи, отримання професійної інформації, додаткових знань та компетенцій; отримати професійне проконсультування щодо вибору чи зміни професії, сфери трудової діяльності, напряму подальшого навчання або перенавчання  згідно з інтересами, здібностями, станом здоров’я та з урахуванням потреб ринку праці?

Станьте учасниками вебінарів!

Графік проведення заходів у Відкритій школі онлайн комунікацій Хмельницької обласної служби зайнятості на червень 2021 року.

 

Запрошуємо тих, хто шукає роботу на заходи організовані службою зайнятості з 07 по 11 червня!

 

На заходах ви ознайомитесь з послугами, які надає служба зайнятості, локальним ринком праці та актуальними професіями; отримаєте інформацію про джерела пошуку роботи та консультування щодо працевлаштування. Фахівці нададуть поради як скласти резюме, ознайомлять з етапами і прийомами самопрезентації, шляхами проходження співбесіди у роботодавця та іншу корисну інформацію, яка допоможе якнайшвидше повернутися до трудової діяльності.

Графік запланованих заходів у центрах зайнятості та філіях Хмельницького ОЦЗ з 07 по 11 червня 2021 року.

 

            Професійне навчання.

Якщо роботи за вашим фахом не знайшлося, служба зайнятості пропонує оволодіти новою професією, підвищити кваліфікацію, або набути нових професійних знань шляхом стажування на робочому місці безпосередньо у роботодавця. Ми пропонуємо професійне навчання за професіями, які затребувані на ринку праці, з подальшим працевлаштуванням.

Орієнтовний Графік комплектування груп для професійного навчання зареєстрованих безробітних у навчальних закладах на червень 2021 року.

           

Усі послуги служба зайнятості надає БЕЗКОШТОВНО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь