A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Засідання виконавчого комітету

Дата: 27.05.2021 17:30
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

???? Сьогодні, 27 травня, відбулося засідання виконавчого комітету, під керівництвом селищного голови Михайла Тененева.

???? З метою створення комфортних умов для розвитку фізичної культури та спорту, зміцнення здоров’я населення шляхом залучення до систематичних занять фізичною культурою і спортом, розвитку пріоритетних видів спорту та фізкультурно-спортивного руху у громаді виконком погодив проєкт програми розвитку фізичної культури і спорту в Теофіпольській селищній раді на 2021-2025 роки.

???? Розглянувши колективне звернення жителів смт Теофіполь виконавчий комітет вирішив надати дозвіл на розроблення схеми організації дорожнього руху в смт Теофіполь:

?на перехресті вулиць Макаренка і Небесної Сотні встановити знак 3.23 «Поворот ліворуч заборонено» з інформаційною табличкою 7.5.1 «Поширює дію знака на вантажні автомобілі (у тому числі з причепом) з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т»;

?на перехресті вулиць Небесної Сотні і Макаренка встановити знак 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено»;

?на перехресті вулиць Небесної Сотні та Івана Франка встановити знак 3.18 «Рух транспортних засобів, висота яких перевищує 2,7 м заборонено» із зазначенням інформаційної таблички 7.1.1. «Відстань від знака до початку небезпечної ділянки, місця запровадження відповідного обмеження або певного об’єкта (місця) із зазначенням метражу;

?на перехресті вулиць Заводська та Попружного встановити знак 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено»;

?на перехресті вулиць Попружного і Шкільної встановити знак 3.18 «Рух транспортних засобів, висота яких перевищує 2,7 м заборонено» із зазначенням інформаційної таблички 7.1.1. «Відстань від знака до початку небезпечної ділянки, місця запровадження відповідного обмеження або певного об’єкта (місця) із зазначенням відстані;

?на розміщення поверхневої перешкоди із закріпленням з обох сторін дорожнього знаку 3.18. «Рух транспортних засобів, висота яких перевищує 2,7 м заборонено» на вулиці Івана Франка поряд із в’їздом до КП «Теофіпольський стадіон».

???? Крім того, з метою забезпечення раціонального використання водних ресурсів, підвищення якості надання послуг з водопостачання та водовідведення було вирішено встановити КП «Теофіпольське ВУЖКГ» поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води (ІТНВПВ) терміном на 5 років загальним обсягом.

????Загалом до порядку денного було внесено 12 питань.

? З усіх питань прийнято рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради, відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь