A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Завдяки сприянню народного депутата Олени Копанчук Теофіпольська громада отримає додаткове фінансування: до місцевого бюджету спрямують 4 млн. грн.

Дата: 25.05.2021 10:12
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

Завдяки сприянню народного депутата Олени Копанчук Теофіпольська громада отримає додаткове фінансування: до місцевого бюджету спрямують 4 млн. грн.

Згідно з Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19 травня 2021 року № 468-р "Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій" на реконструкцію водопровідної мережі в смт Теофіполь виділено 4 млн. державних субвенцій.

Забезпечення населення громади якісною питною водою, відповідно до вимог державного стандарту, є одним із пріоритетних завдань, розв'язання якого необхідно для збереження здоров'я, поліпшення умов проживання та підвищення рівня життя населення.

Сучасний стан водопровідного господарства Теофіпольської громади характеризується в більшості незадовільним технічним станом трубопроводів. Вода надається через залізні, чугунні, азбестові труби, що не відповідають санітарним нормам та зношеність їх складає подекуди до 80%. В результаті - відбуваються часті прориви та вимушене відключення населення від водопостачання.

У 2020 році за кошти обласного та місцевого бюджетів в смт Теофіполь були розпочаті роботи по реконструкції водопровідної мережі. Тепер роботу відновлено.

Щиро дякуємо Олені Копанчук за допомогу, за те, що ви не стоїте осторонь проблем нашої громади. Ми повсякчас відчуваємо вашу всебічну підтримку, отримуємо дієву допомогу. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в розбудові нашої громади!

З повагою, селищний голова Михайло Тененев.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь