A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

День носіння фіолетового кольору в знак миру.

Дата: 19.05.2021 17:35
Кількість переглядів: 688

Фото без опису

16 травня відзначається День носіння фіолетового кольору в знак миру.

Тема миру дуже важлива для багатьох людей нашої країни та всього світу. Україну спіткало не одне лихо, перш ніж вона стала незалежною державою. Щороку згадуємо голодомор 1932-1933 років, Другу світову війну, яка залишила глибокі рани на землі України, війну в Афганістані, яка тривала 10 років, де за офіційними даними загинуло 2378 українських солдатів. Зараз на цілісність нашої держави знову посягнули вороги і ми змушені захищати свої кордони. Але Україна завжди була миролюбною державою: ніколи не поневолювала інші народи, не вела загарбницькі війни, ми лише захищаємо себе і хочемо мирно жити на свої землі.

З метою пропагування миру в нашій країні та усьому світі педагогічний колектив Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 провів загальношкільне свято присвячене до Дня носіння фіолетового кольору в знак миру - учні написали колективний Лист Світові, на території школи провели Ходу Миру, випускники започаткували нову традицію для одинадцятикласників: садити дерева у своєму новоствореному Парку Миру.

Також з ініціативи педагогічного колективу та учнів Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 було започатковано естафету «Дерево Миру».

Так, 19 травня, на чолі із селищним головою Михайлом Тененевим, делегація учнів Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 передали естафету «Дерево Миру» учням Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

- Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчуває кожна українська родина, - зазначив Михайло Михайлович.

Запрошуємо усіх охочих взяти участь у естафеті.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь