A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, погашення заборгованості із сплати податків та забезпечення наповнення бюджету селищної ради

Дата: 06.05.2021 12:08
Кількість переглядів: 1079

Фото без опису

Легалізація виплати заробітної плати, цивілізоване оформлення трудових відносин між працедавцями та найманими працівниками – це завдання загальнонаціонального масштабу, адже від рівня заробітної плати найманих працівників залежать надходження податку на доходи фізичних осіб, який є основним джерелом наповнення місцевого бюджету. Наразі проблема наповнення бюджету – актуальна і потребує особливої уваги, оскільки негативними чинниками, які впливають на надходження до бюджету є «тіньова» зайнятість та «конвертні» зарплати.

З метою забезпечення повноцінного наповнення бюджету 6 травня під керівництвом селищного голови Михайла Тененева відбулося засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, погашення заборгованості із сплати податків та забезпечення наповнення бюджету селищної ради.

На засіданні комісії були присутні члени комісії, а також запрошенні керівники підприємств.

Начальник відділу економічного розвитку інфраструктурних проєктів та регуляторної діяльності Дмитро Гнатюк проінформував про платників податків, які за результатами моніторингу ГУ ДПС у Хмельницькій області за підсумками 2020 року задекларували валові доходи, проте здійснювали господарську діяльність без залучення найманої праці.

Також заслухали суб’єктів господарської діяльності з питань легалізації трудових відносин.

За результатами засідання керівникам підприємств рекомендовано вжити дієві заходи щодо недопущення порушення трудового законодавства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь