A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Всеукраїнський конкурс «Час діяти, Україно!»

Дата: 16.04.2021 12:38
Кількість переглядів: 544

Фото без опису

Бібліотекарі Теофіпольської централізованої бібліотечної системи зі сторінок газети «Життя Теофіпольщини» дізналися про грант, який надається у межах Всеукраїнського конкурсу «Час діяти, Україно!», що реалізовується Благодійним фондом «МХП – Громаді» за фінансової підтримки агроіндустріального холдингу МХП.

На території Шибенської сільської громади присутня Філія «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт» МХП, тому для реалізації соціального проекту ми обрали Шибенську сільську бібліотеку, яка обслуговує жителів сіл Шибена та Гаївка.

Виклики, які постали у житті мешканців сіл в умовах пандемії COVID-19 доводять важливість безкоштовного навчання цифрової грамотності, надання послуг з використання електронних сервісів, зокрема у сфері безпеки, транспорту, медицини, відпочинку, навчання, оплати комунальних послуг, взаємодії влади і громадян.

Наша команда на базі Шибенської сільської бібліотеки хоче створити дуже сучасний бібліотечний простір, комфортний і максимально зручний, з вільним, безкоштовним доступом до інтернету, обладнаний сучасними технічними засобами та інвентарем.

Тут жителі сільської громади різних вікових категорій зможуть навчатись цифрової грамотності, поєднати традиційні технології з новітніми, Це дозволить дорослим та дітям отримувати актуальні послуги поруч з домом, не виїжджаючи з села, адже Шибена та Гаївка віддалені від центру громади.

Керівництво селищної ради, відділу культури та туризму аппарату Теофіпольської селищної ради підтримують нашу ідею, та нададуть співфінансування для успішної реалізації проекту.

Ми, бібліотекарі, будемо усіляко сприяти побудові партнерських відносин в громаді, заохочувати активних членів її до співпраці.

Ми взяли участь у вебінарах в межах Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!» на теми: «Як писати заявки на гранти?» «Як перетворити ідею в проєкт?» «Бюджет проєкту: плануємо витрати», «Просування проєкту в соцмережах та ЗМІ».

Шановна громадо! Підтримайте нас! Тільки разом з вами ми віримо у свій успіх та перемогу!

Ініціативна група

бібліотечних працівників Теофіпольської ЦБС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь