A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНТЕРЕСІВ

Дата: 09.04.2021 16:09
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

Відділення соціальної роботи та соціальних послуг за місцем проживання КУ «Центр надання соціальних послуг» надає мешканцям району, які перебувають у складних життєвих обставинах послугу – представництво інтересів.

ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНТЕРЕСІВ - ведення переговорів від імені отримувача соціальних послуг за його дорученням (за бажанням - нотаріально оформленим); допомога в оформленні або відновленні документів; сприяння в реєстрації місця проживання або перебування; допомога у розшуку рідних та близьких, відновленні родинних та соціальних зв'язків; сприяння у забезпеченні доступу до ресурсів і послуг за місцем проживання / перебування, встановленні зв'язків з іншими фахівцями, службами, організаціями, підприємствами, органами, закладами, установами тощо; допомога в забезпеченні технічними засобами реабілітації.

09.04.2021 року фахівцем із соціальної роботи Ольгою Трайчун було надано допомогу одинокій матері, колишній особі з-поміж дітей, позбавлених батьківського піклування. Її інтереси фахівець представляла у декількох державних структурах. Така робота із сім’ями, дає можливість швидше та результативніше допомогти сім’ї розв'язувати негайні питання, цим самим сприяти у подоланні складних життєвих обставин.

Допоки матері разом з фахівцями соціальної роботи розв'язують певні питання, діти знаходяться під пильним наглядом працівників КУ «Центр надання соціальних послуг». Так, сьогодні, фахівець із соціальної роботи Людмила Барановська проводила для дітей заняття з елементами малювання. Діти отримали корисні поради щодо особистої гігієни, важливості навчання та розвитку.

За додатковою інформацією, зауваженнями та пропозиціями звертайтесь до Відділення соціальної роботи та соціальних послуг за місцем проживання КУ «Центр надання соціальних послуг» за адресою: смт. Теофіполь, вул. Небесної Сотні, 27, та за телефоном (03844) 2-00-84.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь