A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Звернення депутатів Теофіпольської селищної ради до Міністерства охорони здоров’я України щодо сприяння у забезпеченні киснем КНП «Теофіпольська багатопрофільна лікарня» Теофіпольської селищної ради, яка надає медичну допомогу хворим з COVID-19

Дата: 02.04.2021 16:43
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

Сьогодні, 02 квітня, під час п’ятої сесії Теофіпольської селищної ради за ініціативою голови та депутатів селищної ради було розглянуто питання про звернення депутатів Теофіпольської селищної ради до Міністерства охорони здоров’я України щодо сприяння у забезпеченні киснем КНП «Теофіпольська багатопрофільна лікарня» Теофіпольської селищної ради, яка надає медичну допомогу хворим з COVID-19.

У зв’язку з тим, що у Теофіпольській громаді щоденно ускладнюється епідемічна ситуація щодо захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19. Третя хвиля епідемії характеризується появою більш агресивних модифікованих штамів збудника і, як наслідок, залученням у епідемічний процес більшого числа інфікованих з тяжким перебігом захворювання та високою летальністю.

У нашій громаді є в наявності 80 ліжок для госпіталізації хворих на коронавірусну хворобу COVID-19 на базі КНП «Теофіпольська багатопрофільна лікарня» Теофіпольської селищної ради.

Станом на 01 квітня 2021 року з підтвердженим діагнозом COVID-19 у лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 78 пацієнтів, завантаженість ліжок складає майже 100%, 30 осіб перебуває на кисневій підтримці.

У лютому адміністрація закладу уклала договір на постачання кисню медичного зрідженого з ТзОВ фірма “Львівкисень” та кисню медичного газоподібного з ТОВ “ПроскурівТехГаз ЛХЗ”. Станом на сьогодні, 01 квітня 2021 року, фірми-постачальники не мають можливості забезпечити лікарню киснем в повній кількості, згідно з договором.

Наразі у КНП «Теофіпольська багатопрофільна лікарня» склалася критична ситуація із забезпеченням киснем.

Адміністрація закладу неодноразово зверталась до фірм-постачальників “Львівкисень” та “ПроскурівТехГаз ЛХЗ” щодо їх зобов’язання забезпечити лікарню киснем в повній кількості, згідно з договором, на що отримано відмову через дефіцит кисню.

Тому депутати селищної ради звернулися до Міністерства охорони здоров’я з проханням сприяти забезпеченню киснем КНП «Теофіпольська багатопрофільна лікарня» Теофіпольської селищної ради, яка надає медичну допомогу хворим з COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь