A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Засідання виконавчого комітету

Дата: 25.03.2021 15:15
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

???? Сьогодні, 25 березня, відбулося засідання виконавчого комітету стосовно важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, виконкомом було затверджено порядок надання одноразової допомоги на лікування малозабезпеченим громадянам. Щоб отримати допомогу потрібно звертатися до сектору соціального захисту.

З метою підтримки матеріального становища хворих нефрологічного профілю, що потребують процедури гемодіалізу виконавчий комітет селищної ради затвердив порядок надання допомоги хворим. Цей Порядок визначає механізм використання коштів, передбачених в місцевому бюджеті на 2021 рік для надання допомоги хворим нефрологічного профілю, що потребують процедури гемодіалізу.

Для отримання допомоги до сектору соціального захисту потрібно подати такі документи:

1. Заяву про надання допомоги (у довільній формі).

2. Копію довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта – копію відповідної сторінки паспорта.

3. Копії сторінок паспорта у формі книжечки (1 - 4 та 11) із даними про прізвище, ім’я та по батькові і відомостями про реєстрацію місця проживання або копію паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм. У разі подання особою копії паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм, додатково подаються документи, що підтверджують факт реєстрації місця проживання на території Теофіпольської громади.

4. Копію документа, що підтверджує інвалідність (при наявності інвалідності).

5. Копію виписного епікризу про захворювання.

6. Висновок лікарсько-консультативної комісії лікувально-профілактичного закладу.

7. Інші документи, які підтверджують обставини, з якими пов’язана необхідність надання допомоги.

Крім того, погодили проєкт Рішення «Про затвердження Положення, переліку та тарифів на платні соціальні послуги комунальної установи «Центр надання соціальних послуг».

З метою захисту прав та інтересів повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування) виконавчий комітет селищної ради затвердив положення про опікунську раду з питань забезпечення прав повнолітніх осіб. Основні завдання опікунської ради - захист прав та інтересів повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки та які потребують опіки (піклування).

Також з метою забезпечення повноти і своєчасності сплати податків суб’єктами господарювання виконавчий комітет селищної ради вирішив створити комісію з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, погашення заборгованості із сплати податків та забезпечення наповнення бюджету селищної ради.

Загалом, до розгляду порядком денним було винесено 29 питань. З усіх питань прийнято рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь