A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Міністр освіти і науки України Сергій Миколайович Шкарлет вручив відзнаку «Заслужений працівник освіти України» Галині Коломоєць

Дата: 18.03.2021 19:01
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України від 22 січня 2021 року №24/2021 за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю наша землячка Коломоєць Галина Анатоліївна отримала відзнаку «Заслужений працівник освіти України».

Галина Коломоєць народилася в селі Кунча Теофіпольського району. Професійну діяльність розпочала з 1998 року вчителем початкових класів Дмитрівської початкової школи. З 2001 року Галина Анатоліївна працювала вчителем фізичної культури Кунчанської ЗОШ І-ІІ ступенів та тренером з настільного тенісу Теофіпольської ДЮСШ. З 2006 року продовжила свою науково-педагогічну діяльність у м. Києві та наразі працює науковим співробітником відділу цифрових освітньо-наукових систем Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

16 березня 2021 року в урочистій атмосфері Міністр освіти і науки України Сергій Миколайович Шкарлет вручив відзнаку «Заслужений працівник освіти України» Галині Коломоєць та подякував їй за вагомий особистий вклад у розвиток освіти і науки України. Директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков зазначив, що Галина Анатоліївна зробила великий внесок у розвиток фізичної культури та спорту України, впровадженню нових варіативних модулів, інноваційних освітніх проектів у закладах загальної середньої, позашкільної та професійної освіти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь