Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Освітньо-грантова програма для жінок-фермерок TalentA

Дата: 15.03.2021 13:54
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

9 березня 2021 року розпочалася реєстрація учасниць на освітньо-грантову програму для жінок-фермерок TalentA, засновану за ініціативи та фінансування міжнародної сільськогосподарської науково-дослідної компанії Corteva Agriscience. Програма реалізується за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Фонду ООН у галузі народонаселення, Центру «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» та Громадської організації «Всеукраїнська Рада жінок-фермерок». Реєстрація на програму триватиме до 11 квітня 2021 року.

Програма TalentA направлена на покращення продовольчої безпеки суспільства через розширення можливостей з освіти та доступу до фінансів для жінок, які проживають у сільській місцевості та зайняті у сільському господарстві, і передбачає проведення навчального онлайн-хабу та грантового конкурсу мікропроєктів.

Навчальний план TalentA-2021 відповідає запитам сучасних українських фермерок – крім лекцій з розвитку soft skills, бізнесу, сучасних агрономічних технологій, доступу до фінансування, в навчальному плані з’явилися модулі з юридичної грамотності та сталого розвитку.

Власниці Сертифікатів TalentA-2021 матимуть можливість взяти участь в грантовій частині проєкту та позмагатися за гранти від компанії Corteva Agriscience на розвиток продовольчої безпеки своїх громад.

Детальні умови програми та реєстрація за посиланням: https://talenta.org.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь