Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Знову навчаємося

Дата: 24.02.2021 20:47
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

???? Сьогодні працівники апарату Теофіпольської селищної ради спільно із громадською організацією "Молодіжна рада Теофіпольщини" взяли участь у семінарі "Управління проєктним циклом в громадах Хмельницької області" в рамках діяльності Хмельницького регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою".

???? Під час семінару ознайомилися з базовими вимогами до проєктних заявок і логікою їхньої підготовки, а також можливими джерелами залучення коштів в громади та чинними державними і регіональними програмами підтримки.

???? Експертка з управління проєктним циклом Програми "U-LEAD з Європою" Катерина Савчук детально розповіла про проєкти та проєктний цикл, а також звернула увагу присутніх на джерела фінансування, мотиви донорів та ідентифікацію проєктної ідеї зацікавлених сторін та партнерів, тому що проблемна ситуація зображує стан справ, який не задовольняє і який потрібно виправити. Саме для цього розробляється проєкт і шукаються необхідні ресурси для його реалізації. Неможливо належним чином розробити проєкт, що враховує реальні потреби громадян, не провівши детального аналізу ситуації. Чітке визначення проблеми - ключова передумова успішного планування та реалізації проєкту.

???? Територіальній громаді потрібна стратегія розвитку. Залучатися до її розробки має вся громада, адже краще за неї ніхто не знає своєї проблематики. Головне завдання - навчитися нового інструменту планування, чітко визначити сутність проблеми та її рівень, адже не буває хорошої практики за поганої теорії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь