A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Засідання виконавчого комітету

Дата: 11.02.2021 14:38
Кількість переглядів: 1114

Сьогодні, 11 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету стосовно важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, виконкомом було затверджено Програму профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Теофіпольської селищної ради на 2021-2025 роки. Виконання Програми дозволить поліпшити забезпечення прав і свобод людини та громадянина, публічного порядку та посилити боротьбу зі злочинністю.

           Також було погоджено проєкт Програми «Поліцейський офіцер громади на 2021 рік». Виконання цієї Програми дасть змогу посилити взаємодію правоохоронних органів та органу місцевого самоврядування щодо охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю; активізувати участь широких верств населення у правоохоронній діяльності; забезпечити належну матеріально-технічну і фінансову підтримку діяльності поліцейських офіцерів громади; підвищити ефективність діяльності органів внутрішніх справ; поліпшити стан правопорядку в населених пунктах Теофіпольської громади, створити додаткові умови для забезпечення особистої безпеки громадян і профілактики правопорушень; мінімізувати злочинний вплив на молодь та підлітків, усунути причини та умови, що сприяють втягненню їх у протиправну діяльність.

         Крім того, на засіданні виконкому розглянули заяви про вихід з членів особистого селянського господарства. Начальниця відділу земельних відносин та екологічних питань Олена Рожко наголосила на умовах виходу із членства в особистому селянському господарстві:  «Якщо людина зареєстрована за місцем розташування земельної ділянки, але не займається господарською діяльністю, і ділянка їй не належить, вона має право вийти із членів особистого селянського господарства шляхом подання заяви про її виключення з членів особистому селянському господарстві до відповідної ради. Після виходу із членів особистого селянського господарства, оформленого відповідно до норм чинного законодавства, таким особам може бути видана довідка, що вони не являються членами особистого селянського господарства. Також колишні члени особистих селянських господарств можуть реєструватися як шукаючі роботи та набувати статусу безробітних за умови пред’явлення довідки селищної ради про припинення діяльності особистого селянського господарства».

        Погодили також проєкт рішення про «Програму відшкодування вартості лікарських засобів на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет, які мешкають на території селищної ради на 2021 рік».

       Загалом, до розгляду порядком денним було винесено 19 питань. З усіх питань прийнято рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь