A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Робочі зустрічі: у Теофіпольській ДПІ роз’яснили платникам податків новації податкового законодавства.

Дата: 11.02.2021 08:56
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

09.02.2021 року в приміщенні Теофіпольської ДПІ відбулася інформативна зустріч з платниками податків та представниками державних установ Теофіпольського району. Начальник ДПІ Валентина Грицаюк проінформувала присутніх щодо податкових новацій у законодавстві, які вступили в дію з початком 2021 року. Зокрема, щодо впровадження нової перспективної форми застосування РРО – програмних реєстраторів розрахункових операцій, щодо переваг подання звітності із застосуванням електронних сервісів ДПС України.

Також було обговорено основні позиції Закону України від 04.12.2020 № 1072-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2» та формат списання, відтермінування  та прощення податкового боргу та податкові канікули для ФОП першої групи, які триватимуть по 31.05.2021року.

Начальником Теофіпольської ДПІ Валентиною Грицаюк також було наголошено про початок з 01.01.2021 року кампанії  декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020року, висловлено надію на співпрацю  в цьому важливому напрямку  керівництва громади . Відтак, платник податків зобов’язаний подати декларацію до 1 травня 2021року. При направленні декларації засобами електронного зв’язку громадяни можуть скористатися електронним сервісом в Електронному кабінеті, який передбачає часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів,наявних в Державному реєстріфізичних осіб – платників податків та відомостей щодо об’єктів нерухомого(рухомого) майна.

Присутнім роздано листівки за тематикою застосування РРО/ПРРО  та декларування доходів громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь