A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Засідання Виконавчого комітету Теофіпольської селищної ради

Дата: 15.01.2021 09:12
Кількість переглядів: 1741

Фото без опису   14 січня відбулося засідання Виконавчого комітету Теофіпольської селищної ради, під час якого розглянули низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

      Зокрема, виконкомом було затверджено:

    Положення про комісію з питань ТЕБ та НС при Виконавчому комітеті Теофіпольської селищної ради. У посадовий склад комісії увійшли 14 осіб. Одне із завдань комісії - ліквідація надзвичайної ситуації місцевого рівня, а також вживання заходів, необхідних для проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт у небезпечних районах і забезпечити здійснення заходів щодо соціального захисту населення, що постраждало внаслідок виникнення НС;

     Перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання послуг Теофіпольської селищної ради;

     План роботи Виконавчого комітету Теофіпольської селищної ради на І півріччя 2021 року;

  Програми благоустрою населених пунктів Теофіпольської селищної ради на 2021 рік. Програма передбачає наступні шляхи реалізації: впровадження заходів щодо покращення якості надання житлово-комунальних послуг, утримання житлового фонду тощо; впровадження заходів, направлених на розв’язання проблем заборгованості за житлово-комунальні послуги; впровадження тарифів, які б забезпечували покриття витрат та розвиток галузі; впровадження інвестиційних процесів у галузі житлово-комунального господарства; ефективне використання фінансових, людських та матеріальних ресурсів виробниками/виконавцями та споживачами житлово-комунальних послуг; здійснення заходів щодо економії питної води,  підвищення ефективності і надійності функціонування систем питного водопостачання та водовідведення, які забезпечать поступове поліпшення якості питної води.

   Також у зв’язку з відсутністю нотаріусів у населених пунктах Теофіпольської селищної ради виконавчий комітет уповноважив старост селищної ради на вчинення нотаріальних дій:

  • вживати заходи щодо охорони спадкового майна;
  • посвідчувати заповіти (крім секретних);
  • видавати дублікати посвідчених ними документів;
  • засвідчувати вірність копій (фотокопій) документів і виписок із них;
  • засвідчувати справжність підпису на документах.

   Крім  того, було затверджено Положення про Реєстр Теофіпольської селищної ради територіальної громади. Згідно з яким, органом реєстрації місця проживання на території Теофіпольської селищної територіальної громади визначено Відділ надання адміністративних послуг Теофіпольської селищної ради. Формування та ведення Реєстру в електроному вигляді покладено на головного спеціаліста Відділу надання адміністративних послуг Теофіпольської селищної ради.

   Також було вирішено підтримати звернення Виконавчого комітету Теофіпольської селищної ради до голови Асоціації міст України Віталія Кличка щодо підвищення тарифів на газ та електроенергію. У якому наполягали терміново розглянути дане питання на засіданні Правління АМУ та ініціювати звернення до уповноважених органів з вимогою вжити відповідних заходів щодо негайного перегляду чинних тарифів, які збільшують фінансовий тягар для платників на природний газ та електроенергію для усіх категорій споживачів, скасувати абонентську плату за транспортування газу та не допустити подальшого підвищення цін.

   Загалом, до розгляду порядком денним було винесено 21 питання. З усіх питань прийнято відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь