A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Робоча зустріч селищного голови Михайла Тененева з головою обласної ради Віолетою Лабазюк

Дата: 12.01.2021 10:03
Кількість переглядів: 1650

Фото без опису

   11 січня відбулася робоча зустріч  селищного голови Михайла Тененева з головою обласної ради Віолетою Лабазюк.

   Під час зустрічі Віолета Олександрівна відвідала КНП «Теофіпольська багатопрофільна лікарня» Теофіпольської селищної ради та КНП «Теофіпольський Центр первинно медико-санітарної допомоги» Теофіпольської селищної ради, де вручила медичним працівникам страхові поліси, в тому числі, на випадок захворювання  COVID-19.

     –  Дякую вам за самовіддану працю. Щодня ви демонструєте професіоналізм та лікарську честь, гідно тримаєте оборону в боротьбі з коронавірусом. Вірю, що спільними зусиллями ми переживемо ці непрості часи. Фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» завжди готовий підтримати і допомогти – сказала голова обласної ради.

 

Крім того, Віолета Лабазюк зустрілася із керівником Теофіпольської  філії «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП» Сергієм Прокопчуком.

Потім зустріч продовжили у приміщенні Теофіпольської селищної ради. Селищний голова Михайло Тененев поінформував очільницю області про основні показники місцевого бюджету на 2021 рік, функціонування закладів освіти, культури, соціального захисту та охорони здоров’я. Разом із керівництвом та посадовцями громади  обговорили перспективу формування Стратегії розвитку громади.

–  Ми не стоятимемо осторонь  –  підтримаємо і допоможемо громаді, – виступив Олександр Камінський, виконавчий директор ТОВ «Україна - 2001». 

– Також потрібно створити сприятливі умови для розвитку малого бізнесу і надати їм необхідну підтримку, адже усім добре відомо, що «без малого не буде великого», –  зазначив він.

Один із пріоритетних напрямків роботи у 2021 році – освіта. В бюджеті селищної територіальної громади на 2021 рік передбачено кошти на закупівлю 6 шкільних автобусів. Є плани щодо ремонту доріг. Водночас, маємо визнати - діюча мережа закладів освіти та стан матеріально-технічного забезпечення закладів не відповідають вимогам сьогодення. Тому – оптимізація освітньої мережі – неминуча. Але це дасть змогу забезпечити надання якісних освітніх послуг для учнів.

Голова обласної ради зазначила, що якість розвитку громади залежить від правильного стратегічного планування. З цією метою обласною радою прийнято Стратегію регіонального розвитку Хмельницької області на 2021 ­- 2027 роки та План заходів з її реалізації на наступні три роки. Пріоритетами Стратегії є підтримка галузей освіти, охорони здоров’я, спорту та розвиток територіальних громад краю.

–  Крок за кроком нам вдається вирішувати чимало непростих завдань, реалізовувати заплановані задуми. Попереду ще дуже багато роботи, але спільними зусиллями ми зможемо досягнути бажаного, –  завершив зустріч селищний голова. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь