A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

У Теофіпольській громаді відбулися благодійні заходи на підтримку Збройних сил України.

Дата: 06.06.2023 12:04
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

У Теофіпольській громаді відбулися благодійні заходи на підтримку Збройних сил України.

З нагоди відзначення Дня захисту дітей 03 червня у смт Теофіполь в Парку культури та відпочинку відбулися виступ народного аматорського духовного оркестру Турівського сільського будинку культури та благодійний ярмарок, під час якого учні та вчителі 16 закладів загальної середньої освіти та Центр дитячої творчості продавали різноманітні смаколики та власноруч виготовлені вироби. Загалом було зібрано 69 185 гривень.

Крім того, на стадіоні "Юність" відбувся благодійний концерт дитячих колективів, окремих виконавців Теофіпольської школи мистецтв та танцювального колективу "SOFII_DANCE_CENTER". Під час заходу привітав дітей із святом селищний голова Михайло Тененев:

- Другий рік поспіль ми відзначаємо це світле свято у стані війни. За цей час російська федерація забрала життя, покалічила та поранила, депортувала тисячі дітей. Але кожна українська дитина має знати, що дорослі щодня борються за їхнє мирне та щасливе дитинство. Сьогодні нами пишеться нова історія України, і у війні з агресором ми обов’язково переможемо.

Любі діти! У цей день бажаю кожному з вас головного − мирного неба, а ще – добробуту і добра всім родинам, усім нашим діткам – здоров’я і радості й люблячих батьків поруч! Зичу кожній дитині щасливого майбуття під мирним небом України! - зазначив він.

Також протягом дня діти мали можливість відпочити на різноманітних батутах та надувних гірках. Загалом під час концерту, разом із благодійними внесками власників атракціонів, зібрано ще 10 000 гривень.

Всі кошти буде спрямовано на підтримку Збройних сил України.

Дякуємо тим, хто долучився до заходів! Ви захоплюєте, надихаєте, власним прикладом демонструєте те, що разом ми незламні.

Продовжуємо наближати Перемогу разом!

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь