A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

З Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 11:29
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Шановна громадо, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету, активісти та громадські організації, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаємо з Днем місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування - свято нашої громади, свято кожного її жителя, адже ми спільно вирішуємо питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашої країни, забезпеченні її життєдіяльності, відповідаємо за добробут громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізацію задумів та перспективних планів - тобто покращення життя всіх мешканців.

Зараз ми, як і вся країна, переживаємо складні часи: ворог підступно посягнув на територіальну цілісність нашої держави, підло руйнує інфраструктуру, намагається знищити нас як націю, вкрасти мову, історію та культуру. Але попри всі його нікчемні спроби ми вистоїмо, переможемо і станемо лише сильніші!

Як селищний голова я скажу, що для мене головне - зробити нашу громаду успішною та комфортною для життя. Я завжди готовий підтримати ваші ідеї й ініціативи, бо саме разом з вами ми маємо вирішувати всі проблемні питання.

В цей день дякуємо всім, хто має причетність до місцевого самоврядування. Бажаємо здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху до Перемоги України та розбудови нашої Теофіпольської громади.

З повагою - селищний голова Михайло ТЕНЕНЕВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь