A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Останній день-закриття зміни у військово-патріотичному наметовому таборі "Подільсько-Волинська Січ"

Дата: 14.07.2022 12:04
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

?Сльози суму і радості водночас в очах дітей, міцні обійми, щирі посмішки та обіцянки наступного року знову повернутися назад - так пройшов останній день-закриття зміни у військово-патріотичному наметовому таборі "Подільсько-Волинська Січ".

?Десять днів діти провели у таборі, що розташований на мальовничій лісовій галявині поблизу села Лисогірка. Їх відпочинок проходив у атмосфері справжнього козацького життя, наповненого українськими традиціями, перемогами і таємницями.

? Там дітям, через систему занять, змагань, ігор, побудованих на основі національно-патріотичної і військово-спортивної системи виховання, прищеплювали любов до рідної мови, культури та історії українського народу, розвивали почуття гордості за свою націю і відповідальність за її майбутнє.

?І щоб останній день їх відпочинку був наповнений максимально яскравими емоціями Відділ культури та туризму Теофіпольської селищної ради організував для дітей чудовий захід із насиченою та цікавою програмою: змагання, квести, танцювальний батл із запальними хореографами Оксаною Семенюк і Дарією Дергачовою, неймовірно чуттєва гра на музичних інструментах Дарини Дяченко та Руслана Карасьова, запекла битва фарбами. Також усім бажаючим яскравий аквагрим малювали Наталя Година, Жанна Максим'юк, Оксана Ящук і Тетяна Паранюк. Ведучою усього дійства була позитивна та харизматична ведуча Анастасія Козак.

?Діти були в захваті, про це свідчили їх сяючі очі та щирі посмішки.

?- Вже триває дев'ятий рік війни і п'ятий місяць повномасштабного рашистського вторгнення. Українську націю намагаються знищити. Але ми повинні зробити все, щоб захистити і вберегти наших дітей від жахіття війни, гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. Тому Теофіпольська громада максимально сприятиме розвитку дітей, - зазначив, під час виступу, селищний голова Михайло Тененев.

??Подільсько-Волинська Січ діє на території Теофіпольщини, на кордоні Хмельницької та Тернопільської областей, вже четвертий рік поспіль. Її активний організатор та ініціатор створення Володимир Мосейко, генерал-хорунжий українського козацтва, отаман Тернопільського крайового коша.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь