A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Правоохоронців Теофіпольської громади привітали із професійним святом

Дата: 04.07.2022 17:47
Кількість переглядів: 178

????Правоохоронців Теофіпольської громади привітали із професійним святом

????У День Національної поліції України правоохоронців вітав селищний голова Михайло Тененев і за сумлінне виконання службових обов'язків, професіоналізм, вагомий внесок у підтримання правопорядку в громаді, відданість справі, активну громадянську позицію вручив грамоти Теофіпольської селищної ради та подарунки капітану поліції Андрію Гладищуку, старшому лейтенанту поліції Олені Горобець, старшому сержанту поліції Сергію Парчевському.

????- 4 липня 2015 року на Софіївській площі у Києві відкрилася ще одна нова сторінка нашої історії: перші патрульні поліцейські прийняли присягу на вірність України.

Вже сім років ви забезпечуєте охорону права і свободи людини, протидієте злочинності, підтримуєте публічну безпеку та порядок, також багато ваших колег були і є зараз на передовій, де захищають нашу країну від рашистського окупанта, за що ми щиро вам дякуємо! Працюйте і далі з честю та гідністю, залишайтеся відданими справі та службовому обов'язку! Зичимо успіхів у професійній діяльності, нових досягнень і звершень в ім'я процвітання нашої громади та України. Перемоги і мирного неба, - побажав селищний голова.

????Також правоохоронців привітали помічник народного депутата України Сергія Лабазюка, радник голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк, координатор благодійного фонду "Ми поруч" Сергій Ковальчук, начальник Восьмого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Василь Кубін, голова ради громадської організації "Теофіпольська районна спілка ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ "Єдиний щит" Анатолій Стучинський та голова Відокремленого підрозділу організації ветеранів України Теофіпольської територіальної громади Володимир Кобера.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь