A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Національний університет «Одеська юридична академія» з 18 липня по 30 липня 2022 року проводить прийом документів для вступу в Центр підготовки магістрів публічної служби і професійних суддів

Дата: 23.06.2022 17:31
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

Національний університет «Одеська юридична академія» з 18 липня по 30 липня 2022 року проводить прийом документів для вступу в Центр підготовки магістрів публічної служби і професійних суддів за спеціальністю 281 «Публічне управлінні та адміністрування» галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» за заочною формою навчання.

На навчання за державним замовленням приймаються державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування, які здобули ступінь вищої освіти магістра (спеціаліста)/бакалавра, працюють в органах державної влади чи органах місцевого самоврядування, мають стаж державної служби або служби в органах місцевого самоврядування не менш як один рік на момент подання документів до приймальної комісії.

Конкурсний відбір осіб на навчання здійснюється за результатами вступних випробувань з основ держави і права, основ економіки, іноземної мови, співбесіди з питань, що стосуються державного управління.

Вступні іспити проводяться в університеті з 2 серпня по 10 серпня 2022 року.

Особи, які успішно склали вступні випробування, але не пройшли за конкурсом, приймаються на навчання з кошти фізичних або юридичних осіб.

Особи, які вступають на навчання на основі освітнього ступеня бакалавр складають вступні випробування з основ держави і права, з основ економіки, іноземною мови, співбесіди з державного управління та магістерського тесту навчальної компетентності (який складається з двох компонентів: вербально-комунікативного та логіко-аналітичного).

Реєстрація вступників для складання магістерського тесту навчальної компетентності розпочинається 27 червня та закінчується о 18.00 18 липня 2022 року.

Основна сесія магістерського тесту навчальної компетентності з 10 серпня до 17 серпня 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь