A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Напередодні відзначення Дня медичного працівника та Дня дільничного офіцера поліції України, 17 червня селищний голова Михайло Тененев привітав представників цих професій.

Дата: 18.06.2022 08:46
Кількість переглядів: 102

Напередодні відзначення Дня медичного працівника та Дня дільничного офіцера поліції України, 17 червня селищний голова Михайло Тененев привітав представників цих професій.

Цьогоріч свята проходять в умовах повномасштабного вторгнення росії на територію України і більшість відзначає їх на робочому місці в тилу або на передовій в "гарячих" точках, захищаючи нашу країну, рятуючи поранених військових і цивільних, допомагаючи всім, хто цього потребує.

Дільничний офіцер поліції - це одна з найвідповідальніших та найскладніших професій в системі правоохоронних органів. Адже саме на них покладена складна і водночас відповідальна місія – забезпечувати правопорядок у населених пунктах.

Тому служба дільничного потребує надзвичайної професійності і самовіддачі, вміння розуміти складні життєві ситуації, соціальні конфлікти та вирішувати їх.

І за сумлінне виконання службових обов'язків, професіоналізм, вагомий внесок у підтримання правопорядку в громаді, відданість справі, активну громадянську позицію та з нагоди Дня дільничного офіцера поліції селищний голова Михайло Тененев вручив грамоти та подарунки капітану поліції Віктору Букевичу та молодшому лейтенанту поліції Олегу Мовчану.

Здоров’я — це не лише благо та щастя кожного, а й неоціненне суспільне надбання. І від працівників медичної галузі, окрім зцілення, очікують тепла і терпіння, душевної та емоційної співучасті. Ще Гіппократ сказав: «Любов до медицини йде пліч-о-пліч з любов’ю до людини». Ми від самого народження довіряємо медикам найдорожче - своє здоров’я. Вони в будь-який час дня і ночі приходять нам на допомогу: змушують хворобу відступити, повертають надію і життя.

За сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, активну громадську позицію, значний особистий внесок у розвиток охорони здоров'я громади та з нагоди відзначення Дня медичного працівника селищний голова Михайло Тененев вручив грамоти та подарунки фельдшеру медицини невідкладних станів Сергію Францішкевичу, сестрі медичній загальної практики - сімейної медицини Валентині Варнацькій, завідувачці фельдшерського пункту села Гальчинці Анастасії Баюк, завідувачці поліклінічним відділенням Оксані Янів та рентгенлаборанту рентгенологічного кабінету Розалії Олексюк.

Також медичних працівників привітала Олена Лошанюк, помічниця народного депутата України Олени Копанчук.

Ми щиро вітаємо усіх з професійними святами. Бажаємо добробуту, родинного затишку, успіхів в роботі і людської шани.

Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров'я вам та вашим сім'ям. Ми обов'язково переможемо. Адже ми, українці, єдині і жодному загарбнику нас не здолати.

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь