A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Теофіпольська громада молиться за мир і Перемогу в Україні

Дата: 07.04.2022 15:54
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

Теофіпольська громада молиться за мир і Перемогу в Україні

Сьогодні, 07 квітня, біля Пам'ятного знаку усім захисникам суверенної, незалежної, Богом благословенної України, Теофіпольська громада зібралася на спільну молитву.

Історія України має багато трагічних періодів, коли свобода і навіть сам факт існування українського народу опинялися під загрозою. Але завжди в такі періоди найкращі сини і дочки України ставали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників. І сьогодні українська земля знову у крові. На нашу територіальну цілісність зазіхнув російський агресор. Боротьба триває щоденно і ми не маємо права програти, адже ми захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє.

І в день великого християнського свята Благовіщення Пресвятої Богородиці ми усією громадою спільно молилися за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру в Україні. Також було піднесено молитви за борців, що полягли за волю, незалежність та територіальну цілісність країни; загиблим мирним населенням; звільнення полонених і в’язнів, які за вірність Батьківщині позбавлені окупантами свободи; за мирних мешканців, які страждають від війни та окупації, за вимушених переселенців, котрі полишили рідні оселі, рятуючи своє життя; за всіх тих, хто стоїть на варті миру, свободи, незалежності та територіальної цілісності нашої держави.

Керуючий Хмельницької Єпархії Православної Церкви України Владика Павло посмертно вручив Подяку захиснику України, нашому загиблому Герою, Сергію Яцуху та медаль за любов до країни та самопожертву.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих і невинно убієнних, поклали квіти, лампадки та іграшки біля Пам'ятного знаку. А на завершення заходу спільно виконали Гімн України.

Український народ тисячоліттями бореться за право мати свою державу, за здійснення споконвічної мрії наших предків - бути господарями на своїй рідній землі! За весь період боротьби за Батьківщину ми не розпорошилися світом, не загубилися серед народів і країн. Сформувались як народ, утвердились як нація! І навіть у наш час, які б високі вимоги не висувала б нам доля - ми, українці, не перестаємо дивувати увесь світ своїм духом, патріотизмом, своєю незламною вірою у перемогу та мир. Щиро віримо, що Господь почує наші прохання та молитви і наблизить час, коли нелюди-рашисти, які прийшли з війною на нашу землю, полишать її, українські землі звільняться від окупації, єдність і мир в нашій країні відновляться. Перемога вже близько!

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь