A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Семінар-практикум з питань методичних аспектів підготовки учнів до ЗНО - 2022 з математики

Дата: 28.01.2022 16:32
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

Працівники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Теофіпольської селищної ради 28 січня 2022 року, з метою здійснення консультативної підтримки вчителів математики 11 класів, провели семінар-практикум з питань методичних аспектів підготовки учнів до ЗНО - 2022 з математики.

 Директорка Центру Валентина Міщишина повідомила, що розпочата підготовка керівниками закладів загальної середньої освіти по  виробленню плану дій до впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти. Очікуємо на проходження курсів підвищення кваліфікації для 20 вчителів, що забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа» з математичної освітньої галузі  у 5 класах.

Розпочато онлайн - зустрічі з керівниками ЗЗСО, заступниками, головами професійних спільнот з питань організації переходу НУШ з початкової до основної школи. Тема обговорення: «Зміст основної школи у вимірі сьогодення: Державний стандарт базової середньої освіти, модельні навчальні програми, освітня програма, базовий навчальний план.»

      Вчитель математики, «вчитель-методист» Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, голова професійної спільноти вчителів математики Тетяна Фесун  провела практикум з питання: методичні аспекти підготовки учнів до ЗНО - 2022 з математики. Звернула увагу учасників зібрання, що зміст сертифікаційної роботи з математики визначено Програмою зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання з математики, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, затвердженою наказом Міністерства освіти і науки України від 04 грудня 2019 року № 1513.             Сертифікаційна робота налічує 32 завдання різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (16 завдань), на встановлення відповідності (4 завдання), відкритої форми з короткою (9 завдань) та розгорнутою (3 завдання) відповіддю.

Визначення тестового бала здійснюється на основі схем нарахування балів за виконання завдань сертифікаційної роботи (подано в Характеристиці сертифікаційної роботи (наказ УЦОЯО від 01.11.2021 року № 151) та Критеріїв оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю (наказ УЦОЯО від 01.11.2021 № 149).

        Учасники семінару долучилися до обговорення актуальних питань сучасної математичної освіти та практичного викладання математики в школі.

        Дякуємо  учителям за конструктивних діалог, який є надзвичайно цінним для підвищення професійної компетентності педагогів нашої громади.

           За інформацією КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь