A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вебінар за підсумками онлайн-зустрічі Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти «Особливості ЗНО з української мови та літератури у 2022 році»

Дата: 08.12.2021 15:34
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Працівники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Теофіпольської селищної ради, 7 грудня 2021 року, з метою здійснення консультативної підтримки вчителів української мови та літератури, що викладають в 11 класі провели вебінар за підсумками онлайн-зустрічі Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти «Особливості ЗНО з української мови та літератури у 2022 році».

Директор Центру Валентина Міщишина, повідомила учасників зустрічі про те, що розпочата підготовка вчителів відповідно до Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Курси підвищення кваліфікації, що забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа» з мовно-літературної галузі пройшли 33 вчителя та отримали свідоцтва про курсову перепідготовку.

Вчитель української мови та літератури Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, голова професійної спільноти вчителів української мови та літератури, старший вчитель Людмила Стаднік звернула увагу учасників на особливості ЗНО з української мови та літератури у 2022 році та аналіз сертифікаційної роботи предмета за 2021 рік.

Консультант Центру Світлана Богуцька проаналізувала результати державної підсумкової атестації з української мови за освітній рівень повної загальної середньої освіти, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання за 2021 рік.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь