A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Ми пам'ятаємо

Дата: 27.11.2021 09:05
Кількість переглядів: 208

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять мільйонів співвітчизників, які загинули в Україні від найжахливішого в історії людства злочину, вчиненого тоталітарним репресивним сталінським режимом, – Голодомору, що назавжди змінив хід історії українського народу, ставши одним з найважчих випробувань, які випали на його долю.

Ця трагедія була ретельно спланованим актом геноциду української нації, що стала масштабним національним лихом, яке підсилили переселення, тюрми, табори.

Наша найбагатша, найродючіша українська земля, яка радувала око золотистим переливом достиглого зерна, буйним цвітінням садів, була годувальницею мільйонів людей, враз окропилась слізьми матерів, які не мали чим нагодувати своїх діток, криком безпорадного розпачу і горя чоловіків, яким доводилось ховати загиблих від голоду рідних.

Сьогодні голодомор – не історична давнина, а глибока духовна рана, яка нестерпним болем пронизує пам’ять і його очевидців, і сучасне покоління.

На жаль, ми не можемо повернути час назад та виправити лихі події тих далеких років. Та наш обов’язок – зробити все, аби зболена пам'ять про заморених голодом, розстріляних, закатованих була живою для нинішніх та прийдешніх поколінь. Щоб ніколи не допустити подібного на нашій українській землі, ми маємо бути єдині, стійкі та свідомі у захисті держави та разом берегти мир і суспільну злагоду в ній.

Сьогодні о 16.00 не забудьте долучитися до загальнонаціональної хвилини мовчання і запалити свічку у своїй домівці та вшанувати душі безневинно убієнних жертв голодоморів.

Вічна пам’ять невинним жертвам Голодомору

З повагою - селищний голова Михайло ТЕНЕНЕВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь