A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Теофіпольська громада отримала три нових шкільних автобуси

Дата: 10.11.2021 17:34
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

9 листопада 2021 року Теофіпольська громада отримала три нових шкільних автобуси.

Забезпечення рівного доступу до здобуття якісної освіти кожною дитиною незалежно від місця проживання – пріоритет у діяльності нашої громади.

Одним із критеріїв цього є комфортне та безпечне підвезення учнів і педагогічних працівників до закладів освіти. За власний рахунок закупити шкільні автобуси громаді не під силу. Єдина можливість їх отримати – придбати відповідно до програми «Шкільний автобус» за кошти державного і місцевого бюджетів на умовах співфінансування: 70 % - з державного бюджету, 30% – з місцевого.

Цього року у державному бюджеті на Теофіпольську селищну раду не було заплановано закупівлю жодного автобуса, але завдяки зусиллям селищного голови Михайла Тененева наша громада отримала три нових шкільних автобуси виробництва Чернігівського автозаводу.

Влітку Михайло Михайлович звертався щодо сприяння у виділенні фінансування на їх закупівлю з освітньої субвенції до Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, до народного депутата України Олени Копанчук та голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія. І нам допомогли! Завдяки їх спільним зусиллям ми одержали позитивний результат.

Вчора, у День української мови та писемності, селищний голова Михайло Тененев, народний депутат України Олена Копанчук та голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій урочисто вручили ключі від трьох новеньких шкільних автобусів керівникам Поляхівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-колегіум» Валентині Савчук, Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Світлані Блащук, Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступенів-гімназія» Лілії Лаган.

Благочинний Теофіпольського округу православної церкви України митрофорний протоієрей отець Василь Крисак освятив автобуси свяченою водою.

Також у заході взяли участь радник голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк Сергій Ковальчук, голова Хмельницької районної державної адміністрації Денис Дунець і працівники апарату Теофіпольської селищної ради та її виконавчих органів.

Щиро дякуємо усім за підтримку!

Це спільна перемога нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь