A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Активно розпочалася робота Агенції місцевого розвитку при партнерстві Гончаренко Центру

Дата: 04.11.2021 12:38
Кількість переглядів: 579

????Лише нещодавно відбулося відкриття «Агенція Місцевого Розвитку» Теофіпольської громади при партнерстві Гончаренко центр-партнер Теофіполь education and culture . І вже у закладі успішно стартували курси англійської мови для дошкільнят, дітей молодшого, старшого шкільного віку, підлітків та дорослих. Слухачі курсу навчаються відповідно до альтернативної програми викладання англійської мови - Green Country Books, яка складається із серії підручників «24 Easy Steps», «Notes by Green Country» з додатком «Інтерактивна online платформа-тренажер», який містить понад 5000 інтерактивних завдань.

????Заняття проводять кваліфіковані викладачі іноземної мови (англійська) Лілія Тененева та Олена Вихор.

????Процес навчання проходить у цікавій ігровій формі із застосуванням медіадодатків, презентацій, флешкарт, відео, аудіо, онлайн-тренажерів, наборів для творчості та ін.

????Також з ініціативи Агенції, при партнерстві Центру, підтримки селищної ради та жителів громади була проведена благодійна акція з нагоди Дня відзначення захисника України. Усі бажаючі мали змогу стати таємним другом для наших захисників на Сході і порадувати їх приємним сюрпризом. Зібрані кошти, продукти та речі були надіслані на передову нашим героям.

???? Окрім того, у закладі відбувалися зустрічі Центру Молодіжних Ініціатив, під час яких молодь грала розвиваючі ігри та спільно з експертом-консультантом Олегом Левченко створювали стратегію розвитку Теофіпольської громади.

???? Також, директор Агенції, психолог Лілія Архіпович регулярно проводить тренінги для молоді та педагогів нашої громади. А нещодавно провела пізнавально-розвиваючі вправи для дітей старшої групи ЗДО «Зірочка».

???? 03 листопада стартував курс «Фінансова грамотність», на якому відвідувачі матимуть змогу отримати інформацію про те, як розрахувати сімейний бюджет, власні видатки і витрати, не стати жертвою крадіжок, махінацій, дізнатись тонкощі розрахунку пенсії та трудового стажу. Перше заняття на тему: «Гроші, видатки, дохід» провела начальник відділу-адміністратор відділу надання адміністративних послуг Теофіпольської селищної ради Галина Сторожук.

???? У Центрі активно впроваджується коворкінг. І вже першими відвідувачами стали зразковий загальношкільний хор «Камертон» Теофіпольської дитячої музичної школи.

???? Тож запрошуємо жителів нашої громади відвідати заклад за адресою: смт Теофіполь вул. Небесної Сотні, 9а.

????І нагадуємо, що усі заняття БЕЗКОШТОВНІ!

????Детальна інформація за телефоном: 0985407747 - директор Лілія Архіпович.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь