A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 28.10.2021 15:12
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

????Сьогодні, 28 жовтня 2021 року, під керівництвом заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юлії Карбовської, дистанційно відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Теофіпольської селищної ради, під час якого розглянули низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

????Зокрема, члени виконкому заслухали інформацію завідувача сектору соціального захисту Людмили Мартинюк про організацію оздоровлення та відпочинку дітей нашої громади. Завідувач повідомила, що у результаті проведеної роботи в 2021 році забезпечено послугами з відпочинку та оздоровлення різні категорії дітей. Особлива увага приділялася оздоровленню дітей із соціально-незахищених категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти з малозабезпечених, багатодітних сімей, діти учасників бойових дій), талановитих і обдарованих дітей – відмінників навчання.

????Крім того, директор КУ «Інклюзивно – ресурсний центр» Анна Гладищук прозвітувала про роботу установи за ІІІ квартал 2021 року.

????Також було розглянуто питання про надання особі статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, зміну статусу квартир двоквартирних житлових будинків та присвоєння окремих адресних номерів, надання дозволу на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «Лайфселл» та ін.

????Загалом до порядку денного було внесено 8 питань.

??З усіх питань прийнято рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради відповідно до чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь