A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Урочисте відправлення призовників із Теофіпольської громади на строкову військову службу

Дата: 04.10.2021 14:09
Кількість переглядів: 233

???????? Сьогодні, 04 жовтня, відбулося урочисте відправлення призовників із Теофіпольської громади на строкову військову службу.

Привітав новобранців селищний голова Михайло Тененев. Він подякував хлопцям за їхній вибір та побажав міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України - опанувати військову спеціальність, бути гідними захисниками своєї держави, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні. Адже бути захисником своєї землі, народу, миру, сім’ї – завжди почесно, гідно, благородно.

Мудрими настановами були сповнені щирі слова від благочинного Теофіпольського округу православної церкви України митрофорного протоієрея отця Василя Крисака. Молитвою та свяченою водою він благословив юнаків та побажав майбутнім військовослужбовцям легкого виконання свого обов'язку перед Батьківщиною та рідним народом.

Також з вітальним словом звернувся до призовників начальник восьмого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Василь Кубін, який подякував хлопцям за свідому позицію, адже сьогодні саме той час, коли держава і весь український народ потребує їхнього захисту, наполегливості, розуму та уміння, саме на їх плечах нині тримаються підвалини незалежності та демократії.

На новобранців чекають суворі та нелегкі будні військової служби, які вимагатимуть від них самостійності та дисциплінованості, сумлінного виконання почесного обов’язку громадянина України. Вони пройдуть справжню чоловічу школу мужності та доблесті, наполегливості та гарту, честі та совісті.

Ми, від усієї громади, бажаємо нашим юнакам легкої служби! Гідно несіть звання захисника України та сумлінно виконуйте присягу на вірність українському народові!????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь