A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Співпраця навчальних закладів Хмельниччини з обласною службою зайнятості

Дата: 01.10.2021 12:54
Кількість переглядів: 276

Співпраця навчальних закладів Хмельниччини з обласною службою зайнятості

 

Сьогодні актуальним питанням залишається працевлаштування молоді. Працюючи на випередження, Хмельницька обласна служба зайнятості багато років активно співпрацює з закладами освіти з питань професійної орієнтації та розвитку кар’єри молоді, яка навчається. З початку року 50 випускників вищих навчальних закладів та закладів професійної (професійно-технічної) освіти були успішно працевлаштовані.

У процесі цієї роботи випускників, школярів, студентів інформують про стан ринку праці, затребувані професії, навчають техніці пошуку роботи,  мотивують до свідомого вибору професії,  легального працевлаштування в Україні та попереджають щодо ризиків нелегальній трудовій міграції. У 2021 році фахівці служби зайнятості спільно з освітянами реалізовують обласний профорієнтаційний проєкт для молоді «Успішна молодь – успішна громада!». В рамках проєкту проводяться профорієнтаційні уроки, економічні екскурсії, групові консультації, тренінги, майстер-класи, вебінари, дні кар’єри та конкурси. Цьогоріч в подібних заходах взяли участь більше 7 тис. учнів та студентів. 

Надзвичайно приємно відзначити тісну співпрацю Хмельницької обласної служби  зайнятості і закладів професійно-технічної та вищої освіти у напрямку професійного навчання зареєстрованих безробітних як молоді, так і дорослого населення. Зокрема, протягом січня-вересня 2021 року, за сприяння Хмельницької обласної служби зайнятості понад 2 тис. осіб проходили навчання в закладах профтехосвіти Хмельницької області та центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Безробітні навчалися за професіями: водій автотранспортних засобів, водій тролейбуса, електрогазозварник, електрозварник ручного зварювання, кухар, охоронник, перукар, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, швачка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь