A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Селищний голова Михайло Тененев отримав сертифікат для підвищення цифровізації

Дата: 28.07.2021 16:29
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

Селищний голова Михайло Тененев отримав сертифікат для підвищення цифровізації

23 лютого голова Асоціація міст України Віталій Кличко та віце-прем’єр-міністр, міністр Цифрової трансформації Михайло Федорів підписали меморандум об’єднавши зусилля в питаннях цифровізації країни. Це відкрило шлях реалізації проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності». Асоціація міст України спільно з ГО «Центр освітніх реформ Наші діти» оголосили конкурс грантів і переможці з Хмельниччини продовжують отримувати сертифікати.

Мета проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності», який Асоціація міст України реалізовує в межах Меморандуму з Міністерством цифрової трансформації – сприяння підвищенню рівня надання освітніх послуг в громадах.

Цифрова трансформація освіти дозволить місцевому самоврядуванню впровадити навчальні та інформаційні програми та курси, освітні проєкти, спрямовані на підвищення рівня цифровізації в громадах. Цифрова трансформація освіти є одним з головних пріоритетів в діяльності Мінцифри, Асоціації міст України та органів місцевого самоврядування. Реалізація даного проєкту сприятиме підвищенню рівня надання освітніх послуг в громаді.

В рамках проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності» громадам пропонувалося 5 напрямків можливої співпраці: Дошкільна освіта, Нова Українська Школа, Інклюзивна освіта, Математична освіта, а також окремий проєкт «Сільська школа» для забезпечення малокомплектних шкіл сучасними цифровими засобами навчання.

Розмір грантових сетифікатів від 500.000 грн до 10.000.000 грн. в залежності від наявної мережі закладів освіти в Громаді.

У Хмельницькій області переможцями проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності» стали 14 місцевих рад.

Сьогодні голова Хмельницького регіонального відділення АМУ, міський голова Хмельницького Олександр Симчишин вручив сертифікати на пів мільйона гривень головам Теофіпольської, Меджибізької та Чорноострівської громад. 500 тис. грн. вони отримають на обладнання сучасними електронними освітніми ресурсами 4-х кабінетів початкової освіти та 2-х кабінетів математики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь