A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Активно продовжується робота над розробкою Стратегічного плану розвитку Теофіпольської громади на 2021-2030 роки

Дата: 23.07.2021 11:12
Кількість переглядів: 490

? Активно продовжується робота над розробкою Стратегічного плану розвитку Теофіпольської громади на 2021-2030 роки.

? Після свого створення громади значну увагу приділяють розвитку інфраструктури населених пунктів: ремонту доріг, садочків, шкіл, будівель медичних закладів, інших об’єктів інфраструктури тощо. Але цього недостатньо, адже потрібно збільшувати надходження, розвивати економічний потенціал. Саме тому Теофіпольська громада спільно з фахівцями – Олегом Левченко та Сергієм Яцковським, працюють над розробленням Стратегічного плану розвитку.

???? Стратегія – це довготривалий план на 5–10 років про те, як має розвиватися громада у всіх сферах своєї діяльності. Зміни в населених пунктах залежать не тільки від керівника, а і – від кожного жителя.

????Тож, 22 липня 2021 року, у залі засідань селищної ради відбулася зустріч робочої групи з підготовки проєкту Стратегічного плану розвитку.

???? «Єдиний шлях між «хотіти жити в успішній громаді» і «жити в успішній громаді» називається «робити її успішною». Брати активну участь у написанні Стратегії повинні саме жителі нашої громади. І лише спільно, обговоривши все, ми маємо обрати свій напрямок розвитку. Адже Стратегічний план – це не просто документ, а визначення майбутнього, якого ми прагнемо. Він розробляється до 2030 року і не має бути ідеальним та універсальним, а повинен відповідати потребам громади, бажанням та думкам населення, а також бути зрозумілим кожному. Тому сьогодні на зустріч ми запрошували усіх небайдужих жителів громади», - зазначив селищний голова Михайло Тененев.

????Під час заходу експерти представили процес розробки стратегії, результати соціально-економічного аналізу, прогнози й сценарії подальшого розвитку, а учасники працювали над вибором сценарію розвитку громади, формуванням стратегічного бачення, спільно розібрали всі позитивні й негативні фактори, які будуть використані для проведення SWOT-аналізу.

? Та обговорили «домашні завдання», які необхідно зробити для результативного проведення наступної робочої зустрічі, яка відбудеться через 2-3 тижні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь