A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Секретар селищної ради привітав з професійним святом працівників поліції

Дата: 04.07.2021 08:38
Кількість переглядів: 308

Сьогодні, 4 липня, відзначається професійне свято служителів правопорядку - День Національної поліції.

Напередодні свята секретар селищної ради Роман Непотас привітав працівників сектору поліцейської діяльності №1 нашої громади, ветеранів та пенсіонерів міліції.

- Ваша служба - не просто робота, це перш за все стан душі і переконання. Не шкодуючи сил і здоров'я, ризикуючи власним життям заради безпеки інших, ви за будь-яких обставин виконуєте свій обов'язок. Дякую вам! - заначив вітаючи секретар ради. Та від імені селищного голови Михайла Тененева вручив грамоти, подарунки і грошові винагороди працівникам поліції за сумлінне виконання службових обов'язків.

Крім того, Сектор поліцейської діяльності №1, ветеранів та пенсіонерів міліції зі святом привітали голова ради громадської організації ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ «Єдиний Щит» Анатолій Стучинський, голова ради відокремленого підрозділу ветеранів війни та праці Теофіпольської громади Володимир Кобера, помічник-консультант народного депутата України Сергія Лабазюка - Сергій Ковальчук, помічник голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк - Тетяна Образцова.

Також усім учасникам урочистостей було подаровано книгу «Міліція Теофіпольщини», авторами якої є полковник міліції у відставці, очільник громадської організації ветеранів ОВС Анатолій Стучинський та ветеран, майор міліції у відставці Степан Флерчук і було вручено ювілейну медаль «30 років Незалежності України» .

Тож сьогодні щиро вітаємо працівників поліції з професійним святом! Сердечно бажаємо вам успіхів у професійній діяльності, зокрема подальшій боротьбі із злочинністю задля забезпечення стабільності та дотримання правопорядку, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої громади та України. Зичимо вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над землею, добробуту та злагоди. Хай у ваших оселях завжди панує сімейний затишок.

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь