A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Засідання виконавчого комітету

Дата: 11.06.2021 09:00
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

???? 10 червня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Теофіпольської селищної ради, яке пройшло під керівництвом селищного голови Михайла Тененева, під час якого розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

???? Зокрема, на засіданні члени виконкому затвердили положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення та персональний склад приймальних пунктів евакуації, розрахунку населення, створення автоколон для забезпечення евакуації населення у випадку загрози або виникнення комунальної радіаційної аварії на Хмельницькій АЕС.

???? Крім того, розглянуто питання про зміну адреси житлових будинків, у зв’язку з їх поділом, про надання дозволу на видалення зелених насаджень, про міри збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку, про присвоєння поштової адреси земельній ділянці та про впорядкування нумерації житлового будинку.

???? Також погодили проєкт рішення про утворення постійно діючої комісії з питань виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Теофіпольської селищної територіальної громади майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна.

???? З метою забезпечення організації і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах, що проходять у межах Теофіпольської селищної територіальної громади, на виконкомі було вирішено створити конкурсний комітет з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу.

???? Загалом до порядку денного було внесено 11 питань.

? З усіх питань прийнято рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради, відповідно до чинного законодавства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь