A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

"Час діяти, Україно!"

Дата: 05.05.2021 17:05
Кількість переглядів: 543

Щороку на території Теофіпольської громади зростає відсоток вразливих груп населення. Це говорить про збільшення кількості осіб похилого віку, осіб з обмеженими можливостями, безробітних, малозабезпечених, постраждалих від домашнього насильства, осіб, які втратили соціальні зв’язки, у тому числі під час перебування в місцях позбавлення волі.

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Теофіпольської селищної ради працює над вдосконаленням системи надання соціальних послуг вказаним категоріям населення, їх безперервності, послідовності та різноманітності. Професійна діяльність працівників Центру спрямована виключно на покращення умов життя осіб вище вказаної категорії.

Тому, беручи до уваги необхідність розв’язання проблеми адаптації вразливих груп населення територіальної громади до сучасного середовища Центром надання соціальних

послуг подано заявку на участь в соціальному Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!» який оголошено Благодійним Фондом «МХП-ГРОМАДІ» на підтримку соціальних ініціатив для розвитку громад в 14-ти областях України на територіях присутності МХП. Розмір фінансування однієї ініціативи максимально до 50 000 гривень. В цілому, організатор конкурсу запланував підтримати 100 найкращих ініціатив Бюджет ініціативи повинен передбачати також і власний внесок в розмірі 50 % і більше.

       Мета проєкту розробленого нашою установою - надання громадянам можливості користуватись послугами прачки шляхом створення соціальних пралень у населених пунктах територіальної громади. Він дасть можливість людям з соціально незахищених верств населення приносити свій брудний одяг і прати його в нас. Це згуртує та добряче підтримає людей, які потрапили у складні життєві обставини, людей похилого віку, людей з інвалідністю, одиноких матерів , сім’ї учасників АТО та осіб з-поміж дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

          Одинокі та громадяни діти яких досягли  пенсійного віку обслуговуватимуться виключно на безкоштовній основі. Всі інші за плату встановлену від тарифних розрахунків КУ «Центр надання соціальних послуг».

       До проєкту « Назустріч людям»  вже долучились Директор ТОВ «Святець» Мастій Василь Васильович  с. Святець та  Директор ТОВ «Нива» с. Поляхова Самойлюк Лідія Григорівна, а також підприємці та фермери с. Гальчинці, та зробили свій внесок у вигляді пральних машин.

     Закликаємо усіх охочих долучитись до проєкту «Назустріч людям» та зробити свій внесок у розвиток нашої громади.

Детальна інформація  за телефоном 3-01-98 або за адресою по  вул., Небесної Сотні 27


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь