A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Послуги державної служби зайнятості: професійне навчання та профорієнтаційне консультування

Дата: 05.05.2021 16:48
Кількість переглядів: 344

 

          До державної служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні можуть звертатися усі громадяни, які бажають працювати або змінити місце роботи. Усі послуги, пов’язані із забезпеченням зайнятості населення, надаються безкоштовно.

            У нас Ви можете отримати профорієнтаційні послуги. Фахівець з профорієнтації допоможе визначитися з вибором професії, провести профорієнтаційні та психологічні тести, які ви можете пройти як удома, так і в центрі зайнятості. Разом з фахівцем Ви можете оцінити свої можливості, власні здібності, обрати напрям навчання чи роботу до душі.

            Цьогоріч Хмельницька обласна служба зайнятості створила Відкриту школу онлайн комунікацій. Це унікальна можливість онлайн доступу до інформаційно-консультаційних та профорієнтаційних послуг різних категорій молоді. Графік  проведення заходів у Відкритій школі онлайн комунікацій на травень 2021 року дивіться за посиланням https://cutt.ly/jbuvIdy.

            Статус безробітного надає доступ й до інших послуг. Якщо роботи за вашим фахом не знайшлося, служба зайнятості пропонує оволодіти новою професією, підвищити кваліфікацію, або набути нових професійних знань шляхом стажування на робочому місці безпосередньо у роботодавця. Ми пропонуємо професійне навчання за професіями, які затребувані на ринку праці, з подальшим працевлаштуванням. З орієнтовним Графіком комплектування груп для професійного навчання зареєстрованих безробітних у навчальних закладах на травень 2021 року можете ознайомитися за посиланням http://surl.li/rxex.

            Повний перелік послуг доступний на сайті Державної служби зайнятості. Консультації за номером «гарячої» лінії 0-800-50-99-66.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь