A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Засідання виконавчого комітету

Дата: 22.04.2021 15:33
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

22 квітня дистанційно, у зв’язку карантинними обмеженнями, відбулося засідання Виконавчого комітету Теофіпольської селищної ради, під час якого розглянули низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, було вирішено створити Координаційну раду з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми як консультативно-дорадчий орган.

Основними завданнями Ради є:

розгляд питань щодо сім’ї (у тому числі сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах), ґендерної рівності, дискримінації за ознакою статі, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, протидії торгівлі людьми, зокрема розшуку, повернення, реабілітації жертв такої торгівлі;

сприяння формуванню позитивного ставлення до сім’ї, відповідального батьківства, відродженню та збереженню національних сімейних цін­ностей, утвердженню рівних прав і можливостей жінок та чоловіків у всіх сферах життєдіяльності суспільства, запобігання соціальному сирітству;

інформування селищної ради та громадськості про стан реалізації в громаді державної політики з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, протидії торгівлі людьми.

Секретаря селищної ради Романа Непотаса визначено координатором з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території нашої громади.

Завідувач сектору «Служба у справах дітей» Оксана Федорчук поінформувала про забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з-поміж дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, про встановлення опіки над майном дитини.

Крім того, члени виконкому розглянули проєкти рішень про надання дозволу на видалення зелених насаджень, про надання дозволу на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «Лайфселл», про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства.

Загалом до порядку денного виконкому було внесено 10 питань.

З усіх питань прийнято рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради, відповідно до чинного законодавства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь